Diensten

Advies

Henseler Forensics kan u een onafhankelijk advies geven over de aanpak van E-Discovery in uw organsiatie. Dat kan ter voorbereiding in het kader van E-Discovery readiness maar dat kan ook bij de aanpak van een nieuw E-Discovery project. Weet u welke informatie in uw bedrijf relevant is voor E-Discovery, waar die informatie zich bevindt en hoe die effectief verzameld kan worden? Dit is de eerste horde die in een E-Discovery project genomen moet worden. Een horde die erg kostbaar kan blijken als onder grote tijdsdruk informatie vergeten wordt of alternatieven over het hoofd worden gezien.

Project management

E-Discovery projecten spelen zich typisch af in een multi-disciplinaire omgeving waarbij internal audit, compliance, de juridische afdeling, de IT afdeling en externe partijen samen moeten werken onder grote tijdsdruk. Goed project management is onmisbaar om de voortgang en de kosten te bewaken.

Data analyse en visualisatie

Slimme analyse van grote hoeveelheden informatie is de sleutel tot succes en kostenbeheersing in E-Discovery. Door middel van geavanceerde technieken kunnen nieuwe patronen ontdekt en verbanden gelegd worden waarmee het onderzoek versneld kan worden. Ieder onderzoek is anders en vereist een nieuwe aanpak. Ervaring met de juiste gereedschappen en kennis van onderliggende technieken is onmisbaar.

Training

Bedrijven en hun externe adviseurs zoals accountants en advocaten besluiten in sommige gevallen om zelf de mogelijkheid te ontwikkelen E-Discovery projecten uit te kunnen voeren of te kunnen begeleiden. Henseler Forensics kan u helpen met advies en met het opzetten van trainingen om ervoor te zorgen dat uw medewerkers bekend zijn met de juiste procedures en gereedschappen.